Till innehållet

Organisationsenkät

Välkommen att svara på Hangö stads organisationsenkät. I enkäten kartläggs organisationernas verksamheters nuläge, framtida utvecklingsbehov och samarbetet med staden.

Nyheter 23.8.2024

Solnedgång på ett lungt hav samt en segelbåt

Enkäten är avsedd för organisationer, föreningar, samfund och stiftelser som har verksamhet i Hangö eller som ordnar tjänster för invånarna i Hangö. Det är mycket viktigt att svara på den här enkäten för att vi utifrån den kan få aktuell information för att utveckla samarbetet mellan staden och organisationerna. Vi hoppas på att få in många svar från alla aktörer inom organisationsområdet, oavsett verksamhet och aktuell omfattningen av verksamheten eller målgrupp.
 
Enkäten är öppen till och med tisdagen 10.9.2024 och beroende på omfattningen i er verksamhet tar det cirka 15–30 minuter att fylla i enkäten.
 
Vi använder oss av svaren för att kartlägga situationen i organisationerna och för att utveckla samarbetet mellan organisationerna och Hangö stad.

Sammanfattningen av svaren på enkäten (en enskild organisations uppgifter och svar framgår inte i sammanfattningen) kommer att behandlas på organisationernas samarbetsmöte i stadshusets foajé tisdagen 17.9.2024 kl.18-20. Anmälning till evenemanget sker i slutet av enkäten. Vi skickar mera information per e-post till de som har anmält sig.


Mer information om enkäten ger:
Välfärdskoordinator Hanna Österlund
hanna.osterlund@hanko.fi