Till innehållet
Pikku-lilla byggnad

Öppen småbarnspedagogik, Pikku-Lilla

Pikku-Lilla riktar sig till vårdnadshavare som sköter sina barn i hemmet

Boulevarden 15, 10900 Hangö

Pikku-Lilla är en tvåspråkig och avgiftsfri mötesplats för småbarnsfamiljer. I Pikku-Lilla kan du bekanta dig med andra barnfamiljer, dela erfarenheter av föräldraskap, leka och pyssla med barnet. I daghemmet kan du tillbringa tid enligt din egen tidtabell och dina önskemål. Någon förhandsanmälan behövs inte.

Daghemmet erbjuder mångsidiga möjligheter och redskap för att leka, motionera och utforska saker både inomhus och utomhus. I köket finns kylskåp, spis, mikrovågsugn och kärl så du kan värma upp och och äta din egen mat.

Vår verksamhet

Den öppna verksamheten inom småbarnspedagogik styrs av Hangö stads plan för småbarnspedagogik. Verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas tillsammans med kunderna. Barnens och vårdnadshavarnas önskemål, behov och idéer har stor betydelse för hur den öppna småbarnspedagogiska verksamheten utvecklas.

I öppna daghemmet arbetar en lärare inom småbarnspedagogik och en familjehandledare inom småbarnspedagogik. Ledd verksamhet förverkligas både inom- och utomhus. 

Öppethållningstider:

Öppet daghem

  • måndag till fredag kl. 9 – 12

Babygrupp

  • tisdagar kl. 13-14.30

Kontaktuppgifter:

Nordlund Mia

Familjehandledare

Småbarnspedagogik

040 704 3621

Herrlin Nina

tf. lärare inom småbarnspedagogik

Småbarnspedagogik

040 183 8388

Ta del av Pikku-Lillas veckoprogram på PikkuLillas egen Facebook-sida!
Att spela tillsammans är trevlig samvaro