Till innehållet

Cuplis-hallen

Cuplis-Hallen är populär bland tennis- och badmintonspelare. Under inomhussäsongen används hallen även av såväl fotbollsspelare som friidrottare. I hallen finns också en klättervägg.

Man kan ansöka om regelbundna träningsturer till Cuplis-hallen uder ansökningsperioden, men även enskilda turer hyrs ut av idrottsplatsskötarna. Hallen är öppen för dem som bokat turer.

Adress: Industrigatan 4

  • storlek 80 x 40 m, spelunderlag velourmatta, 80 meters löpraka, klätterväggar (bouldervägg och hög vägg).
  • idrottsgrenar: tennis (fyra planer) ,badminton (fyra planer), friidrott och klättring.
Enskilda bokningar i Cuplis-hallen

Turer i Cuplis går att boka samt betala via detta elektroniska bokningssystem:

(Hangöföreningar/ hangöbor får det nedsatta priset genom att registrera sig)

Det går också att boka enskilda tennis- och badmintonturer via telefonnumret 040 135 9404 enligt följande: Vardagar (måndagar-fredagar) kl. 10.00-11.00 och 15.00-16.30 Lördagar-söndagar kl. 11.00-12.00 

Fakturering 

Hangö stads idrottsväsende fakturerar per post med pappersfaktura till kundens hemadress eller via e-faktura till kundens nätbank. Fakturor skickas inte per e-post.

Det lättaste sättet att mottaga fakturor är e-faktura. Nedan finns instruktioner angående ibruktagande.

En elektronisk mottagaradress för e-faktura finns tillgänglig då du har minst ett betalkonto i nätbanken. Till denna adress kan du beställa e-fakturor av dina egna fakturerare. Beställningen görs enkelt i nätbanken i samband med betalning eller genom att välja fakturerare från listan. Din mottagaradress för e-fakturor skickas då till faktureraren och i fortsättningen får du dina fakturor direkt till din nätbank.

Den finns en defibrillator  i Cuplis-hallen

Tillgänglig