Siirry sisältöön

Nuorisoraati

Hangon nuorisoraati on  toiminut syksystä 2014 lähtien. Nuorisoraati on puoluepoliittisesti sitoutumaton kunnan vaikuttamistoimielin, jonka päätehtävänä on tuoda nuorten ääni kuuluviin kunnan päätöksenteossa sekä edustaa hankolaisia nuoria. Nuorisoraati kokoontuu kuukausittain, osallistuu lautakuntien (sivistys-, kulttuuri-, ympäristö- ja tekninen lautakunta) kokouksiin ja on mukana nuorille suunnatuissa tapahtumissa mm. Nuorten Ääni.

Nuorisoraati lukuvuonna 2023 – 2024

Logo Nuorisoraati Nr-Ur

 

 

 

 

 

 

 

 

Valitut:

Alvar Korsu, Hankoniemen lukio, puheenjohtaja

Neela Hietaharju, Hangö gymnasium, varapuheenjohtaja

Kasperi Lilja, Hankoniemen lukio

Noel Närhi, Hangö gymnasium

Minttu Mustonen, Hankoniemen yläaste

Antti Tyrsky, Hankoniemen yläaste

Alex Nyström, Hangö högstadium

Oliver Sundström, Hangö högstadium

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuusto

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuusto on kunnallisten nuorisovaltuustojen edustajien vaikuttamiskanava. Vaikuttamistoimielimen tehtävänä on antaa mahdollisuuden vaikuttaa hyvinvointialueen suunnitteluun, valmisteluun, toteuttamiseen ja seurantaan asioissa, joilla on tai joilla vaikuttamistoimielin arvioi olevan merkitystä lasten ja nuorten ja heidän tarvitsemiensa palveluiden kannalta.

Nuorisovaltuuston toimikausi on 1.3.2024 – 28.2.2025.

Alvar Korsu, varsinainen jäsen

Kasperi Lilja, varajäsen

 

Seuraava kokous 30.5.2024

Hangon koululaiset saavat vuosittain ehdottaa nuorisoraadille erilaisia  asioita, joista on iloa ja hyötyä kaupungin asukkaille.

Nuorten ääni 2023: Maatrampoliinit ovat suosittuja ja lisäävät liikuntaa. Ne sopivat kaikenikäisille liikkujille, lapsista aikuisiin. Sijaitsee Tiilitehtaanpuistossa.

Nuorten ääni 2022: E Sport Hyllikselle voitti ylivoimaisesti Nuorten Ääni äänestyksen. Pelipöydät, tuolit ja koneet on tilattu ja asennettu. E Sport kerhotoimintaa Hylliksellä!

Nuorten ääni 2021: Tänä vuonna oppilaiden toiveena oli kehittää hoppiksen laituri aluetta viihtyisämmäksi. Nyt laiturille on asennettu ponnahduslauta ja kiinteät pöydät ja penkit. Pidetään niistä hyvää huolta ja alue siistinä roskista.  

Selin Taija

yksilöohjaaja

Nuorisopalvelut

0400 875 935