Siirry sisältöön

Iloiset lapset, luovan viikon juliste, värikas tausta ja vesitorni

Luova viikko järjestetään 3.-7.6.2024 klo 10-14 Tita-Marian koululla, Riilahdenkatu 13

Ilmoittautumiset
Ilmoittautumisaikaa on pidennetty, ilmoittaudu viimeistään 30.5. Kurssimaksu maksetaan kurssille tullessa. Ilmoittautuminen on sitova ja maksua palautamme vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssimaksu sisältää lounaan.
Ensimmäisenä päivänä nähdään näyttelijä Emilia Pokkisen satunäytelmä Veijo Varpusesta (30 min.)

Teatteripaja
Muutama paikka vielä vapaana!
Ohjaaja näyttelijät Emilia Pokkinen (Tem) ja Mi Grönlund (TeM)
Teatteripajassa valmistetaan yhdessä pienoisnäytelmä, jonka teemana on juhlat, Hangon 150 -vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Mitähän lapset haluaisivat antaa kaupungille lahjaksi? Viikon aikana tutustutaan teatterin tekemiseen, leikitään, runoillaan, lauletaan, jutellaan, ideoidaan ja sadutetaan. Jokainen saa äänensä kuuluviin. Kirjoitamme yhdessä näytelmän juonen ja rakennamme mieluisat roolihahmot. Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan esiintymistä avoimessa ja rennossa ilmapiirissä. Painotamme ohjaajina leikin, oman ainutlaatuisuuden ja mielikuvituksen voimaa. Opetuskieli on suomi.
Teatteripaja sopii 8-13-vuotiaille.
Ilmoittaudu tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Sekamelska
Muutama paikka vielä vapaana!
Ohjaajana FM ja kuvataiteilija Anna-Liisa Harju
Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia kuvataiteen materiaaleja. Piirrämme, maalaamme, muovailemme ja teemme paperiveistoksia. Lopuksi otamme myös valokuvia. Kurssilla opit, miten erilaisia materiaaleja kannattaa käyttää ja miten niitä voi yhdistää. Kurssi sopii 8-12-vuotiaille
Opetuskieli on suomi ja ruotsi.
Ilmoittaudu tästä!(siirryt toiseen palveluun)

Smack – kurssi draaman kirjoittamisesta
PAIKKOJA VAPAANA!
Näyttelijädramaturgi Laura Ruohonen, dramaturgi ja näytelmäkirjailija Kaisa Lundan, näyttelijä Matti Raita ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Anna Högström.
Kiinnostaako teatteri tai sanoilla leikkiminen? Yhdessä Hangö teaterträffin ja Hangon luovat viikot -tapahtuman kanssa Labbet r.f. järjestää työpajan, jossa lapset ja ammattinäytelmäkirjailijat kohtaavat ja luovat yhdessä. Kurssin aikana tarkastellaan kielen mahdollisuuksia leikin ja mielikuvituksen avulla. Mitä tapahtuu, kun annat kielen nousta tarinan keskipisteeseen? Mitä teemoja, uusia äänimaailmoja tai jopa olentoja siitä syntyy? Tässä työpajassa lapset ovat asiantuntijoita. Viikon lopulla pidetään kaupungintalolla avoin esitys osana Hangö Teaterträffin festivaaliohjelmaa. Tämä kurssi järjestetään Hangon ruotsinkielisellä yläasteella. Kurssin viimeinen päivä järjestetään kaupungintalolla. Kurssi järjestetään lähtökohtaisesti ruotsiksi, mutta voidaan pitää kaksikielisenä jos löytyy kiinnostusta.
Ilmoittaudu tästä!(siirryt toiseen palveluun)

Vesivärimaalaus
PERUTTU
Ohjaajana KM ja opettaja Krisse Sulonen
Maalataan vesiväreillä erilaisille materiaalille. Olemme mukana viettämässä Hanko 150 vuotta. Maalaamme kuvia Hangosta, syntymäpäiväkortteja ja paljon muuta. Sopiva ikä on 9–13 vuotta. Tämä ryhmä on kaksikielinen.

Pienoismallit
TÄYNNÄ
Ohjaajana opettajaksi kouluttautuva Mimmi Lähdeniemi
Kurssilla rakennetaan pienoismalleja, käydään valokuvaamassa lähiympäristössä nähtävyyksiä inspiraatioksi. Kurssi sopii 7–12-vuotiaille. Opetuskieli on suomi ja ruotsi.