Siirry sisältöön

Vesihuollon toimintavarmuuden ja kyberturvallisuuden parantaminen

Uutiset 20.3.2024

Kyberturvallisuus

Hangon Vesi on saanut rahoitusta hankkeelle, jossa parannetaan vesihuollon toimintavarmuutta ja kyberturvallisuutta.

Hangon Vedelle suoritetaan Kyberturvallisuusauditointi, jossa selvitetään kyberturvallisuuden tilanne ja jatkuvan parantamisen kohteita. Samalla suoritetaan myös henkilökunnan käyttäjäoikeustasojen määrittäminen käytössä oleviin IT- ja automaatiojärjestelmiin.

Maa- ja metsätalousministeriö (rahoittaja) ja Etelä-Savon ELY-keskus (rahoituksen myöntäjä) on rahoittanut hanketta 20 000 eurolla vesihuollon toimintavarmuuden ja kyberturvallisuuden parantaminen -avustushausta. Hankeen toteutusaika on 1.1.2024-31.12.2024.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus logo