Siirry sisältöön

Hangon kaupungin Esteettömyysstrategia 2023 linjaa kaupungin tavoitteita esteettömän liikkumis- ja toimintaympäristön kehittämisestä. Strategia on laadittu vuoden 2022 aikana ja sen on hyväksytty kaupunginvaltuustossa 18.4.2023.

Hangon esteettömyysstrategian visioksi on valittu Helposti saavutettava Hanko.

Tavoitteena on, että keskeiset palvelut ovat helposti ja esteettömästi saavutettavissa kaiken ikäisille ja taustaisille asukkaille ja matkailijoille. Visioon sisältyy lisäksi näkökulma Hangon kaupungin ja sen eri kohteiden helposta saavutettavuudesta siten, että kaupunkiin on helppo saapua eri kulkutavoilla ja tietoa kaupungin palveluista ja niiden esteettömyydestä on saatavilla verkossa. 

Hanko – Esteettömyysstrategia 2030 (pdf-tiedosto ei täytä saavutettavuuskriteereitä) (pdf) (4.5 MB)

Liite 1, Katsaus strategisiin tavoitteisiin (pdf-tiedosto ei täytä saavutettavuuskriteereitä) (pdf) (607.3 KB)

Liite 2, Asukaskysely tulokset (pdf-tiedosto ei täytä saavutettavuuskriteereitä) (pdf) (1.8 MB)

Koristeellinen kuva.