Robusto x Hotel Regatta – Kape Aihinen
Tapahtuman ajankohta: –
Tapahtumapaikka: Torikatu 2
Kari “Kape” Aihinen on eittämättä yksi tunnetuimmista ja tunnustetuimmista suomalaisista keittiömestareista, ja vahvassa kansainvälisessä nosteessa. Sen lisäksi että Aihinen pyörittää eläväistä Roster-ravintolaa Turussa ja juuri avattua Robusto-ravintolaa Helsingissä, toimi hän myös Helsingin gastronomisen kiintotähden, Savoyn, Executive Chef’inä lähes vuosikymmenen.
Menu á 72€
Siikatartar, Sitrus hapankermaa, Kruunutilli etikkaa
-Pikkeli kurkku, Punasipuli lehdet, mäti
***
Jokirapu dumpling, Savustettua kermaviiliä, Fenkolia
-Merirapu vaahto, Paahdettu sipuli ja fenkoli relissi, Fenkoli crudi, Deco
***
Paahdettua peuran fileetä, Karamellisoitua selleriä, Misoa
-Marinoitua puolukkaa, Glaceerattua selleriä, Sauce Perigueux
***
Karamelli vanukasta, Marinoitua lakkaa, Tiikeri kakkua
-Suklaa strösseli, Laakerinlehti anglaise