Siirry sisältöön
Tapahtuma

Opastettu yleisökierros Hangon lintuasemalla

Lähde opastetulle kierrokselle Hangon lintuasemalle! Suomen mantereen eteläsimmässä kärjessä on seurattu ja tutkittu lintujen muuttoa jo yli 40 vuoden ajan. Opastettu kierros yleisöltä muutoin suljetulla lintuaseman alueella kestää noin 1,5h ja sen voi varata verkkokaupastamme.
Hinta:
15€/aikuinen; 7,50€/lapsi
Järjestäjä:
Hangon lintuasema
Järjestäjän sähköposti:
opastukset@halias.fi
Ilmoittaudu tapahtumaan

Kierrokset järjestetään 29.3., 6.4., 13.4. ja 20.4.
Lisätietoja:
Opastuskierros lähtee Tulliniemen luontopolun eteläpään (Uddskatan) näköalakalliolta, paikalta jossa on kaksi retkipöytää. Kierrosten lähtöaika on klo 12.00 ja kesto noin 1,5 tuntia. Lähtöpaikalle on 3,7 kilometrin kävelymatka Tulliniemen parkkipaikalta luontopolkua pitkin. Opastuksen lähtöpaikalle kävelyyn kannattaa varata aikaa 45-60 minuuttia. Lähtöpaikan koordinaatit Googlen kartalla: 59.809605, 22.894245 Katso lisää kulkuyhteyksistä ja luontopolun kartta Metsähallituksen luontoon.fi -sivuilla: www.luontoon.fi/uddskatan/kartatjakulkuyhteydet

Tulliniemen luontopolku on paikoin hankalakulkuinen eikä sovellu liikuntaesteisille. Uddskatanin kalliot voivat olla sateella liukkaat, joten maastokelpoiset jalkineet suositeltavat. Opastus tapahtuu ulkona meren äärellä, joten suosittelemme säänmukaista pukeutumista. Huomioithan, että Uddskatanilla ei ole yleisö-wc:tä eikä juomavesipistettä. Lähin yleisövessa löytyy luontopolun varrelta alkumatkasta.

Tapahtumakalenteri