Siirry sisältöön
Tapahtuma

Hangon kesämarkkinat

Hangon Itäsatama täyttyy elämästä ja vilinästä, kun viitisenkymmentä myyjää houkuttelee sekä paikallisia että turisteja Hangon kesämarkkinoilla!
Järjestäjä:
TomTori
Järjestäjän sähköposti:
info@tomtori.fi

Koe Hangon kesämarkkinat sunnuntaina 2. kesäkuuta! Tämä on monen mielestä odotettu kesäkauden avaus!

Hangon Itäsatama täyttyy elämästä ja vilinästä, kun viitisenkymmentä myyjää houkuttelee sekä paikallisia että turisteja.

Myyjät ovat paikalla klo 10-16.

Markkinoilta löydät mahtavan valikoiman tuotteita, jotka sopivat täydellisesti kesään. Lähde kotiin kori täynnä tuoreita kukkia, yrttejä ja herkullisia vihanneksia. Tutustu pellavavaatteisiin ja kesämekkoihin ja löydä käsintehtyjä sisustustavaroita ja koruja. Miten olisi tyylikäs Ecofurn-ulkokaluste terassille? Tänä vuonna löydät markkinoilta myös nuohoustarvikkeita.

Tietenkin löydät myös perinteiset markkinasuosikit, kuten pölynimuritarvikkeet, metrilakritsit ja herkulliset letut.

Jos nälkä yllättää, ilahdut monipuolisesta ruoka- ja juomavalikoimasta, joka tarjotaan sekä markkinoilla että lukuisissa ravintoloissa Itäsataman ympärillä.

Nuorimmille perheenjäsenille Tivoli Huvimylly on paikalla tarjoamassa aktiviteetteja, kuten pomppulinna, pelejä ja liukumäki.

Mikset jäisi yöksi ja nauttisi Hangon varhaisesta kesästä? Tutustu kaupungin viehättävään ilmapiiriin, löydä kauniit rannat ja nauti Hangon tarjoamasta rentouttavasta ilmapiiristä.

Tervetuloa Hankoon, kesän kuumin matkakohde!

Tapahtumakalenteri