Siirry sisältöön
Tapahtuma

Everyday Porrada Jiu-jitsu Beach camp

Tervetuloa Brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin suurleirille Suomen kesäpääkaupunkiin Hankoon 26.6-30.6! Leiri järjestetään Hangon Urheilutalolla. Ilmoittautuminen on nyt auki! Leirin sisältö on suunniteltu palvelemaan kaikkia lajin harrastajia lajin vasta-alkajista kokeneisiin kisakoneisiin. Sisällöstä vastaavat Suomen parhaat valmentajat ja eliittikisaajat. Leirillä panostetaan laadukkaaseen tekniikkaharjoitteluun ja sparraamiseen.
Karttalinkki: Raatimiehenkatu 12, 10900 Hanko
Hinta:
Leirin hinta viisi päivää on 230 euroa. Hinta yöpymisellä Urheilutalolla on 290 euroa (sis. 4 yötä). Leirin hinta kolme päivää on 170 euroa. Hinta yöpymisellä Urheilutalolla on 210 euroa (sis. 2 yötä). Leirin hinta yksi päivä on 75 euroa.
Järjestäjä:
Tuomas Simola ja Roni Silvennoinen Hangon Hyrskyt
Järjestäjän sähköposti:
everydayporrada.info@gmail.com
Ilmoittaudu tapahtumaan

Tekniikkaharjoituksia on tarjolla monipuolisesti, tarkoituksena kehittää osaamistasi lajin eri osa-alueilla. Sparrit voi ottaa oman tasonsa mukaan halusi sitten mukavaa nujuilua tai kilpailuja simuloivia eriä. Leirin harjoitukset toteutetaan lähtökohtaisesti lukkopaini/no-gi näkökulmalla, mutta kaikki harjoitukset ja sparrit on mahdollista toteuttaa haluamallaan varustuksella (no-gi/gi). Saat itse päättää mihin harjoituksiin osallistut. Ahkerille on tarjolla neljä harjoitusta päivässä!

Ohjattujen treenien lisäksi omatoiminen drillailua ja sparrailu on sallittua ja toivottavaa. Lisäksi leirillä on luvassa huikea henkisen valmennuksen luento ja hauskaa yhdessäoloa vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Painimisen lisäksi pääset nauttimaan Suomen kesästä hienoissa Hankon maisemissa. Joten valmistaudu kehittymään ja pitämään hauskaa!

 

Tapahtumakalenteri