Siirry sisältöön

Taidelainaamon teokset

Taidelainaamon eli artoteekin teokset ovat Hangon kuvataiteilijat ry:n jäsenten tekemiä. Teoksia voi selailla kirjaston Facebook-sivuilla tai avaamalla pdf-tiedoston:

Taiteilijat :

  1.  täyttävät sopimuksen tuomistaan tauluista
  2. varustavat taulunsa taustaan kiinnitetyillä lapuilla, joista käy ilmi ainakin teoksen ja taiteilijan nimi ja hinta
  3. ripustavat taulunsa taidelainaamoon

Taidelainaamon säännöt

Lainaaja sitoutuu noudattamaan Hangon taidelainaamon sääntöjä. Sopimusta tehtäessä asiakas todistaa henkilöllisyytensä voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella. Lainaaja ilmoittaa Hangon taidelainaamoon täydelliset yhteystietonsa sekä niiden muutokset.

Lainaaja maksaa teoksesta lainausmaksun, joka maksetaan kuukausittain etukäteen. Maksu suoritetaan Hangon Kuvataiteilijat ry:n tilille Aktia FI6240558440082443.

Peruslaina-aika on yksi kuukausi. Kuukauden jälkeen teos on palautettava taidelainaamoon tai uusittava maksamalla seuraava kuukausimaksu.

Lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle laina-aikana aiheutuneet vahingot. Yhdistys tai kirjasto eivät vakuuta teosta laina-ajaksi.

Mikäli asiakas purkaa sopimuksen, on lainamaksujen vastattava teoksen lainassaoloaikaa.

Jos lainaaja haluaa ostaa teoksen, suoritetut lainamaksut vähennetään teoksen myyntihinnasta. Teoksen voi myös ostaa heti maksamalla koko hinnan.

Palautuksen yhteydessä kirjaston työntekijä tarkastaa teoksen ja hyväksyy palautuksen.

Teoksen omistus- ja tekijänoikeudet säilyvät tekijällä koko vuokra-ajan.

Lainasopimus ja maksut