Siirry sisältöön

E-kirjasto

Kuntien yhteinen E-kirjasto tarjoaa e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Lataa sovellus puhelimellesi tai tabletillesi sovelluskaupasta. Sovellukseen rekisteröidytään ensimmäisellä kerralla vahvan tunnistautumisen avulla.

Suomenkieliset e-kirjat (Ellibs)

HUOM! Ellibs-palvelu suljetaan 30.6.

E-kirjoja löytyy enimmäkseen suomeksi, mutta myös ruotsiksi, englanniksi ja muilla kielillä. Käytä kirjastokorttisi numeroa ja PIN-koodia lainataksesi e-kirjoja.  Palvelu löytyy myös sovelluksena.

Ruotsinkieliset e-kirjat (Biblio)

E-kirjoja enimmäkseen ruotsiksi, mutta myös suomeksi, englanniksi ja muilla kielillä. Käytä kirjastokorttisi numeroa ja PIN-koodia lainataksesi e-kirjoja. Palvelu löytyy myös sovelluksena.

E-lehdet (ePress)

ePress on sähköinen sanomalehtipalvelu. Palvelu on käytettävissä vain kirjaston koneilla.

E-lehdet (PressReader)

PressReader sisältää tuhansia sanoma- ja aikakauslehtiä yli 80 kielellä koko maailmasta.

Voit käyttää palvelua myös kotona. Valitse Sign In ja sen jälkeen Libraries and Groups. Kirjoita hakukenttään Helle ja valitse Helle-libraries. Kirjaudu sisään kirjastokortillasi ja PIN-koodillasi. Voit myös kirjautua sisään käyttämällä PressReader-sovellusta.

Viddla

Viddla-palvelun kautta voit katsoa elokuvia netissä. Käytä kirjastokorttisi numeroa ja PIN-koodia lainataksesi elokuvia.

Yhdellä kortilla saa lainata 4 elokuvaa kuukaudessa. Elokuvien laina-aika on 48 tuntia.

Kirjastokino

Kirjastokino-palvelun kautta voit katsoa elokuvia netissä. Kirjaudu sisään palveluun kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Elokuvia saa katsoa rajattomasti.

Medici.tv Edu

Medici.tv Edu sisältää tuhansia konsertti-, ooppera- ja balettitaltiointeja. Palvelua voi käyttää myös kotona. Kirjaudu sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Nationalencyklopedin

Nationalencyklopedin on ruotsinkielinen tietosanakirja. Voit käyttää palvelua myös kotona kirjastokortillasi.

Naxos Music Library

Naxos Music Library on musiikkitietokanta, joka sisältää yli 20 000 CD-levyä kuunneltavaksi internetissä. Kuunteluun tarvitset kirjastokortin.

Voit olla kirjautuneena enintään kaksi tuntia kerrallaan, sen jälkeen pitää kirjautua uudelleen. Muista kirjautua ulos, kun et enää käytä palvelua, jotta myös muut voivat käyttää palvelua.

Voit myös käyttää sovelluksia: Naxos Music Library ja Naxos Music Library Jazz.

Naxos Music Library World ei ole käytettävissä sovelluksen kautta.