Siirry sisältöön

Oletko Hangon uusi matkailupäällikkö?

Uutiset 4.10.2024

Oy Hansea DC Ab on Hangon kaupungin 100 % omistama osakeyhtiö, jonka pääasiallinen tehtävä on Hangon matkailun markkinointi ja kehittäminen. Haemme nyt joukkoomme matkailupäällikköä.

Matkailupäällikkönä vastaat kaupunkimme matkailun suuntaviivoista. Roolissasi luot näkemystä tulevaisuuden matkailusta Hangossa ja kehität yhtiötä yhdessä hallituksen ja Hangon kaupungin kanssa sovittujen tavoitteiden suuntaisesti. Toimit Oy Hansea DC Ab:n toimitusjohtajana.

Matkailupäällikkönä tehtäviisi kuuluu matkailuliiketoiminnan kehittäminen, myynti- ja markkinointi sekä matkailuun liittyvä viestintä, asiakkuuksien ja talouden hallinta, operatiivisen toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen sekä Hansean henkilöstön johtaminen.

Kelpoisuusvaatimukset

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat soveltuvan tutkinnon ja alan työkokemusta, olet kotonasi erilaisten yleisöjen edessä ja verkostoidut vaivattomasti eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme Sinulta strategiaosaamista, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä markkinointiosaamista. Toivomme, että olet tavoitteellinen, organisointikykyinen, positiivinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja ja uusien ideoiden tuoja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on lisäksi oltava hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä hyvä paineensietokyky. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.10.2024 mennessä osoitteeseen kirjaamo@hanko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Oy Hansea DC Ab:n hallituksen puheenjohtaja Esa Aarnio arkisin klo 10–14. p. 044 544 642