Siirry sisältöön

Julia Salmela on Hangon unikeko 2024

Hejdi ry:n puheenjohtaja Julia Salmela on vuoden unikeko Hangossa. 

Terveys ja liikunta ovat Julia Salmelan johtolauseita, sillä suurin osa hänen valveillaoloajastaan menee hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Voimisteluseura Hejdi ry:n puheenjohtajana hän antaa suuren osan vapaa-ajastaan innostaakseen hankolaisia ja vapaa-ajan hankolaisia, nuoria ja iäkkäämpiä, liikkumaan. 

Hejdi ry:n suuri panostus tänä vuonna oli FSG-festivaalin järjestäminen, ja Julian johdolla festivaali ja Hanko saivat suurta näkyvyyttä Suomessa. Festivaali toi kaupunkiin ihanan karnevaalitunnelman ja oli Hangolle kesäkauden alussa myönteinen nousu. 

Yksi kunnan päätehtävistä on hyvinvoinnin edistäminen. Hejdi ry Julia Salmelan johdolla edistää asukkaiden hyvinvointia ja siten yhdistyksellä on näkyvä rooli hyvinvointityössä. 

Julia Salmela toimii päivätyökseen Raaseporin kaupungin liikuntapalveluiden johtajana, joten liikunta ja terveys ovat Julialle lähellä sydäntä ja hän on liikunnan ja urheilun innostaja. Julia Salmela on myös lahjakas laulaja, joka levittää iloa myös laulun kautta.

Julia Salmela