Siirry sisältöön

Eteläkärjen ympäristöterveyden verkkosivut uudistuvat

Uutiset 29.1.2024

Eteläkärjen ympäristöterveyden kotisivuja uudistetaan parhaillaan. Uudet sivut otetaan käyttöön 31.1.2024. Poikkeamat tavallisista tiedotuskäytännöistä ovat mahdollisia n. 31.1.-7.2.2024 välisenä aikana, mikäli käyttöönotossa ilmenee odottamattomia teknisiä ongelmia.

Pyrimme luonnollisesti tiedottamaan tavalliseen tapaan,  mutta yllä mainittuna aikana tiedot voivat tulla kotisivuille tavallista hitaammin.

On myös mahdollista, että osoite www.symi.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ei toimi tavalliseen tapaan siirtymän aikoihin. Siinä tapauksessa sivumme löytyvät isäntäkuntamme Hangon sivujen kautta. Valitse silloin www.hanko.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -> asuminen ja ympäristö -> Eteläkärjen ympäristöterveys.

Ajankohtaista