Siirry sisältöön

Tupakkatuotteiden tunnistekoodit

Uutiset 14.6.2019

Tietoa yrityksille joilla on tupakkatuotteiden vähittäismyyntilupa:

EU:n markkinoille saatettujen tupakkatuotteiden vähittäismyyntipakkauksissa on 20.5.2019 alkaen oltava näkyvistä ja näkymättömistä tekijöistä koostuva turvaominaisuusmerkintä. Tukkumyyjä ei voi myydä savukkeita ja kääretupakkaa vähittäismyyntiluvan haltijalle 19.7.2019 jälkeen, mikäli tällä ei ole jäljitettävyysjärjestelmän edellyttämiä tunnistekoodeja.

Lisätietoja tunnistekoodien hakemisesta on Allexis:n verkkosivuilla idissuer.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ilmoita tunnistekoodisi s-postitse: terveystarkastajat(at)symi.fi viimeistään 15.7.2019, jotta ehdimme rekisteröidä tiedot Valviran ylläpitämään vähittäismyyntiluparekisteriin ilman osto-oikeuden keskeytymistä.

Aiheesta voi lukea lisää https://www.valvira.fi/tupakka/laittoman-kaupan-ehkaisy(siirryt toiseen palveluun) tai verkkosivuilta www.valvira.fi

Ajankohtaista